Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dr. Steven M. Greer

2019.07.28

Steven Macon Greer (1955. június 28.) amerikai ufológus és nyugdíjas traumatológus, aki megalapította a Földönkívüli Intelligencia Tanulmányozási Központot (CSETI) és a Közzétételi Projektet, amely a titkos UFO-információk nyilvánosságra hozatalát követeli.

Nyolc éves korában ismeretlen repülő tárgyat látott közelről, amely ufológia iránti érdeklődését inspirálta. Greer transzcendentális meditációs tanári képezést kapott, és egy meditációs szervezet igazgatója is volt. BSC. fokozatott szerzett biológiai tanulmányokból az Appalache-i Állami Egyetemen 1982-ben, és 1987-ben diplomázott orvosként a Tennessee Állami Egyetemen. A MAHEC Észak-Karolinai Egyetemen tanult, ahol 1988-ban befejezte szakmai gyakorlatát, és 1989-ben kapta meg Virginiában orvosi engedélyét. Ebben az évben tagja lett az Alpha Omega Alpha Honor Orvosi Társaságnak.

A Greer 1990-ben alapította meg a Földönkívüli Intelligencia Tanulmányozási Központot (CSETI), hogy diplomáciai és kutatási alapú kezdeményezést hozzon létre a földönkívüli civilizációkkal való kapcsolatfelvételhez. 1993-ban megalapította a nonprofit kutatási projektjét, melynek célja, hogy nyilvánosságra hozza a kormány állítólagos ismereteit az UFO-król, a földönkívüli intelligenciáról és a fejlett energia- és hajtóműrendszerekről. Ez az ún. Közzétételi Projekt azzal a törekvéssel jött létre, hogy amnesztiát biztosítson a kormányzati bennfenteseknek, akik hajlandók megsérteni biztonsági esküiket az UFO-kkal kapcsolatos ismeretek megosztása céljából.

1994 októberében a Greer megjelent Larry King televíziós műsorában: a The UFO Coverup?-ban. 1995-ben Greer főorvosként dolgozott a Caldwell Memorial Hospital sürgősségi osztályán.
1997-ben a Greer, a CSETI többi tagjával együtt, beleértve az Apollo asztronautát, Edgar Mitchellt is, előadást tartott a Kongresszus tagjai számára. 1998-ban Greer lemondott a sürgősségi orvosok karrierjéről a Közzétételi Projekt megvalósítása érdekében. 
2001 májusában Greer sajtótájékoztatót tartott a Washingtoni Nemzeti Sajtó Klubban, ahol 20 nyugdíjas légierő alkalmazott, szövetségi légi forgalmista, hivatali és hírszerző tisztviselő vett részt. Az Oregon Daily Emerald 2002-es jelentése szerint a Greer 120 órányi vallomást gyűjtött az UFO-k témájáról civilek és a különböző kormányzati és katonai tisztviselők, köztük Gordon Cooper asztronauta és egy tábornok közreműködésével.
A Greer 2017-ben írta a "Unacknowledged: A világ legnagyobb titkának felfedése" c. könyvet. A könyv szintén egy 2017-es azonos című dokumentumfilm témája, melyet Michael Mazzola rendezett.

drstevengreer3.jpg

 
 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 17633
30 nap: 130
24 óra: 4