Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajánlás

 

mv5bytaymwq4nwqtmgu0zi00otbiltlmmjktmzu3ytu0ymexmjdjxkeyxkfqcgdeqxvymjywnda2mde-._v1_ux182_cr0-0-182-268_al_.jpgAz Egyesült Államok Légierejének UFO kutatási programja, a Kék Könyv Projectet bemutató sci-fi és dráma sorozat. A sorozat elérhető:

https://online-filmek.me/sorozat/3936-project-blue-book-1-evad

 

 

 

 

 

 

Paul Hellyer vallomása Kanada volt védelmi minisztereként UFO-król, földönkívüliekről és összeesküvésről. Link: https://www.youtube.com/watch?v=SczwvPz0UwE

Az egykori CIA ügynök élete végéhez közeledvén tesz vallomást olyan titkokról, melyet egész életében őriznie kellett.

Link:https://www.youtube.com/watch?v=kPxQLblMJ8o

 
A marxista-leninista ideológiára alapozott Szovjetunió meghökkentő módon igen nagy érdeklődést tanúsított az ufók iránt. A rettegett szovjet titkosszolgálat, a KGB is rengeteg időt és energiát áldozott az ufókutatásokra. Természetesen a vizsgálatok eredményét szigorúan titkosították. Az 1998-as film Roger Moore narrálásával és rejtett kamerás felvételekkel mutatja be azt a hatalmas munkát, amit a szovjet hatalom mindvégig tagadott a földönkívüli lényekkel és UFO-kal kapcsolatban, különös tekintettel a "Sverdlovsk-i Törpe" esetére.
 
 
A tömegfinanszírozású film feltár információkat a bank-olaj-hadi-titkosszolgálati ipar, a tiltott energiakinyerésiés meghajtási technológiák vonatkozásában, valamint a földönkívüli civilizációk és UFO jelenséggel fennálló összefüggéseket, mely titkok egész civilizációnk és mindannyiunk alapvető életminőségére és hétköznapi, családi-munkahelyi-fizikai-belső életére hatással lehetnek.
 
A földönkívüliekről, UFO-król és összeesküvésről szóló dokumentumfilm olyan titkosítás alól feloldott kormányzati dokumentumokkal, rádiós és tévés bevágásokkal, tűzközelben lévő, vagy azóta nyugdíjazott tisztek (köztük az Apollo-projekt két úrhajósa), pilóták, ügyvédek, képviselők és tudósok beszámolóival dolgozik, melyek forrásai most már bárki számára elérhetőek, és összefogják az elmúlt ötven év eseményeit. 
 
"Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom feje 1943 végétől egy új fegyverben látta a végső győzelem lehetőségét. Egy, a radar számára láthatatlan, körkörösen szálló repülőgépszerű építménnyel akarta visszaszerezni a náciknak Európa egét. Egy Prágában működő Skoda-gyárban, a Führer közvetlen irányítása alatt építették meg a prototípust, bár a terv eredeti kitalálóját, Andreas Epp repülőtábornokot nem engedték az építés közelébe. Az 1997-ben elhunyt egykori náci tiszt a megemlékezéseiben írt a titkos ufóprojektről: - Hallottam, hogy Prágában a repülő korongomon dolgoznak. Dühös voltam, hogy ellopták az ötletem. Ezért odautaztam, és belopóztam a gyárba. Amit ott láttam, azt senki nem hitte el nekem: a fejem felett egy furcsa tárgy repült, de nem voltak szárnyai - írta Epp. Összesen 12 darab prototípust gyártottak le az SS megbízásából. A sugármeghajtású gépek propellerrel is működtek" - nyilatkozta Henry Stevens angol repüléstörténeti kutató.  

Link:https://www.youtube.com/watch?v=oZqs_hIUWR0

 
 

 

Profilkép


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 12588
30 nap: 294
24 óra: 7